БК МАРКЕТ Производи

Производи - Хартиени кеси

BK MARKET Изработка на хартиени кеси за леб, бели печива, сендвичи, маркети, месарници и аптеки.

Кесите се изработуваат од повеќе видови на висококвалитетна хартија со тежина од 35гр/м2 до 60гр/м2 со можност за печатење до четири бои и тоа:

При изработкaтa на хартиените кеси се користат сретифицирани репроматеријали кои ги исполнуваат стандардите... повеќе ...

Вертикална сигнализација и Сообраќајни знаци

BK MARKET

Производството на сообраќајните знаци во целост ги исполнува важечките стандарди и регулативи во Р.Македонија и ЕУ.

При производството на сообраќајните знаци се користи современа технологија за изработка на истите и се користат материјали од реномирани светски производители како 3М и ИРЦ. повеќе ...