Производи

Производи - Хартиени кеси

Хартиени Кеси Изработка на хартиени кеси за леб, бели печива, сендвичи, маркети, месарници и аптеки.

При изработкат на хартиените кеси се користат сретифицирани репроматеријали кои ги исполнуваат стандардите за пакување на храна.

Димензиите на кесите кои можат да се изработат се со ширина од 8,5см до 30см и должина од 19см до 60см.

Кесите со прозор можат да се изработат со два вида на прозор и тоа од перфориран и неперфориран полипропилен.