Контакт и Локација

КОНТАКТ

За контакт Ве молиме пополнете ја формата. По праќањето на вашиот маил, љубезно ќе ве контактираат од нашиот центар за грижа на потрошувачи.

БК МАРКЕТ
ул. Св.Климент Охридски, Пелагонка 2 - 2/1
7000 Битола
Република Македонија
Тел: +389 (0)47 234 144
Факс: +389 (0)47 234 244
e-mail: contact[at]bkmarket.mk
bkmarketbt[at]gmail.com


View Larger Map